Adela Antone s-a alăturat echipei de investiții a companiei Meta Estate Trust

Adela Antone s-a alăturat echipei de investiții a companiei Meta Estate Trust

Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, a numit-o pe Adela Antone în funcția de Director de Investiții.

Cu o carieră de aproape 20 de ani în domeniul financiar-bancar și real estate, Adela Antone se va ocupa de procesul de investiții, de la de identificarea, analizarea și propunerea de noi linii de investiții, la monitorizare și exit, conform strategiei de business a Meta Estate Trust.

„Strategia noastră pentru acest an prevede creșterea organică a portofoliului, diversificarea investițiilor, dar și consolidarea parteneriatelor cu dezvoltatorii imobiliari”, a declarat Alexandru Bonea, CEO Meta Estate Trust.

Până în prezent Antoanela Comșa, Deputy CEO al Meta Estate Trust, a fost responsabilă de zona de investiții a holdingului, ea urmând să se concentreze pe perspectiva strategică a investițiilor Meta Estate, în special pe gestionarea și administrarea riscurilor investiționale.

Meta Estate Trust este o companie tip holding, cu activitate în sectorul imobiliar, fondată în martie 2021 de un grup de antreprenori români. Din 29 august 2022, Meta Estate Trust este listată la Bursa de Valori București, pe piața AeRO, având simbolul bursier MET. Începând cu data de 20 martie 2023, acțiunea MET este inclusă în indicele BETAeRO.

Compania a investit de la înființare în 37 de proiecte imobiliare, acționând ca partener al dezvoltatorilor imobiliari prin participarea la capital, precum și prin achiziții de locuințe în proiecte rezidențiale în faze incipiente ale construcției, în București și în marile orașe.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.