AllCloud a închiriat etajul 7 din clădirea de birouri River Plaza din București

AllCloud a închiriat etajul 7 din clădirea de birouri River Plaza din București

Compania de tehnologie AllCloud, cu sediul în SUA, a închiriat etajul șapte al clădirii de birouri River Plaza din București, în cadrul unei tranzacții imobiliare facilitate de CBRE România.

Compania a optat pentru un spațiu de birouri complet amenajat, o soluție pentru mutarea rapidă. Clădirea B a River Plaza, unde este și noul spațiu al AllCloud, se află pe Splaiul Unirii, la 5 minute de mers de stația de metrou Timpuri Noi.

„În contexul ofertei precare de spații noi de birou în zona centrală, care reprezintă o provocare, am abordat creativ procesul de identificare a spațiului cel mai potrivit pentru clientul nostru, identificând etajul 7 al River Plaza – o clădire în concordanță cu standardele ESG, certificată BREEAM”, a subliniat Ileana Mitrache, Senior Consultant la CBRE Romania.

Pentru rata actuală de neocupare a spațiilor de birouri, de 14,7% în București, se anticipează o scădere pe termen scurt, în timp ce activitatea de leasing din 2023 a marcat un nivel record, ceea ce validează tendința companiilor de a-și optimiza spațiile de lucru. Deși suprafața totală a birourilor închiriate de companii a scăzut, zona alocată fiecărui post de lucru a crescut cu 14%, comparativ cu media pre-pandemică.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.