ARQA a tranzacționat 50% din ARQA Jolie Village, proiect a cărui investiție presupune 22 de milioane de euro

ARQA a tranzacționat 50% din ARQA Jolie Village, proiect a cărui investiție presupune 22 de milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar ARQA a vândut jumătate din întregul ansamblu rezidențial ARQA Jolie Village, ansamblu dezvoltat prin asocierea dintre oamenii de afaceri Petre Niculae și Florin Ababe, din zona Iancu Nicolae, în mai puțin de un an de la începerea construcției.

Ansamblul rezidențial cuprinde 158 de unități locative. Investiția totală în proiect este de peste 22 de milioane de euro, iar pentru suma de 12 milioane de euro, compania a obținut finanțare prin intermediul Libra Bank. Potrivit dezvoltatorului, cumpărătorii sunt în principal clienți finali, în proporție de 90%.

“Proiectul a captat și atenția investitorilor până în această fază de dezvoltare, iar în momentul de față se realizează schimbarea către clienții finali, care au, în general, un apetit mai mic de risc decât investitorii. Astfel, discuțiile prezente sunt în proporție de peste 90% cu clienți finali, iar acest lucru reiese și din tipologiile de apartamente solicitate, precum penthouse-uri, sau apartamente mari cu grădină proprie și, în mare parte, apartamente cu o valoare mai mare de 500.000”, a declarat Alexandru Rădulescu, Chief Sales Officer, ARQA.

Termenul de livrare a proiectului, dezvoltat într-o singură etapă, este finalul primului semestru al acestui an. Compania dezvoltatoare se așteaptă ca, în următoarele 6 luni, să finalizeze vânzarea întregului proiectul.

În 2023, de la lansare și până la finalul anului, dezvoltatorul a tranzacționat unități în valoare de peste 15 milioane de euro.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.