Bonton Luxury Villas a finalizat faza a doua de dezvoltare cu 30 de vile

Bonton Luxury Villas a finalizat faza a doua de dezvoltare cu 30 de vile

City Garden Residence a finalizat recepția pentru a doua fază a Bonton Luxury Villas, un ansamblu cu 66 vile dezvoltat în Pipera, în urma unei investiții de peste 19 milioane de euro.

Întregul proiect Bonton Luxury Villas este vândut în proporție de 65%, în timp ce prima fază, cu 36 de vile, este vândută în proporție de 95%, anunță compania. Majoritatea cumpărătorilor locuințelor din proiect sunt cetățeni străini. Din totalul acestora, aproximativ 70% sunt cumpărători finali care au achiziționat o locuință pentru familie, restul de 30% au cumpărat locuințele în scop investițional.

„În contextul unui ultim an marcat de provocări, de la costurile ridicate ale materialelor de construcții la dificultăți de aprovizionare, ne bucurăm să finalizăm faza a doua a proiectului”, afirmă Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Residence.

City Garden Residence face parte dintr-un grup de companii cu capital din Asia, cu experiență în dezvoltări și investiții în domeniul imobiliar. Până în prezent, compania a finalizat mai multe proiecte rezidențiale în București și în zona Pipera: 21 Downtown, Apollo D’or şi City Garden Pipera.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.