Cascade Capital, parte a Cascade Group, va investi 40 milioane de euro în proiecte ale antreprenorilor locali

Cascade Capital, parte a Cascade Group, va investi 40 milioane de euro în proiecte ale antreprenorilor locali

Cascade Group, companie cu capital străin cu activități în domeniul imobiliar, investițional și financiar din România, a lansat divizia Cascade Capital, prin care își propune să investească peste 40 de milioane de euro în următorii 5 ani, oferind soluții de capitalizare pentru jucători din piața imobiliară, antreprenori din alte industrii și investitori de talie medie și mică.

Cascade Group și asociații săi au gestionat sau asistat investiții de peste 500 de milioane de euro pe piața locală. De asemenea, compania a dezvoltat mai mult de 32.000 de metri pătrați de birouri în București și a făcut exit-uri din proiecte rezidențiale și comerciale care însumează mai mult de 20.000 de metri pătrați, administrând, în prezent, un portofoliu în valoare de peste 60 de milioane de euro.

Noua divizie a Grupului, Cascade Capital, va oferi soluții de capital personalizate pentru dezvoltatorii imobiliari, investitori, antreprenori și întreprinderi mici și mijlocii.

„Traversăm o perioadă în care accesul la creditare devine tot mai dificil, limitat și scump. Am lansat această linie de business cu scopul de a identifica și susține antreprenorii din real estate, dar am ajuns rapid la concluzia că ne putem folosi experiența pentru a sprijini jucători și din alte industrii”, a declarat Cristian Stroe, Directorul diviziei Cascade Capital.

Compania se orientează către parteneri cu o reputație solidă, care dezvoltă proiecte atractive și care caută o injecție de capital suplimentar în condițiile actuale de limitare a finanțării bancare.

„Pipeline-ul nostru este foarte diversificat. Spre exemplu, am investit într-un proiect imobiliar din București care îndeplinește toate criteriile unei investiții prudente și remuneratoare, dar care, momentan, întâmpină întârzieri în vânzări pe fondul limitării accesului cumpărătorilor la finanțare. De asemenea, am intrat în structura de capital a unei companii locale de FMCG care ne-a solicitat suportul pentru implementarea unui plan de investiții în echipamente”, a adăugat Cristian Stroe.

Compania a dezvoltat și operează clădirea Euro Tower cu 18 etaje, situată în centrul de afaceri al Bucureștiului.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.