Catinvest investește 36 de milioane de euro în extinderea ElectroPutere Parc din Craiova

Catinvest investește 36 de milioane de euro în extinderea ElectroPutere Parc din Craiova

Grupul francez de real estate Catinvest anunță investiții de 36 de milioane de euro în centrul comercial ElectroPutere Parc din Craiova. Compania a achiziționat de la Leroy Merlin fostul lor magazin de 11.000 mp, pentru a extinde în continuare centrul comercial. În valoarea investiției este cuprinsă și achiziția fostului spațiu de la retailerul de DIY Leroy Merlin, precum și reconfigurarea lui pentru extinderea zonei de retail din mall pentru a primi noi chiriași.

Această nouă extindere va crește suprafața închiriabilă cu 9.000 mp, aducând centrul comercial la peste 62.000 mp, inclusiv Auchan. Dezvoltatorul a anunțat că printre brandurile noi care se vor alătura acestui mall se numără și retailerul de modă Primark, care va inaugura primul său magazin din Craiova în 2026, pe o suprafață de aproximativ 4.500 mp.

În prezent, ElectroPutere Parc dispune de 100.000 mp destinați activităților de retail, 24.000 de metri pătrați de birouri clasa A și facilități suplimentare, cum ar fi un apart-hotel premium.

Leroy Merlin, al doilea jucător pe piața de bricolaj din România, cu 21 de magazine în întreaga țară, a deschis noul său spațiu din ElectroPutere Parc, extinzând suprafața cu aproape 23% față de cea anterioară.

“De la achiziția noastră în 2016, am extins de patru ori dimensiunea ElectroPutere Parc. Suntem convinși că această locație dinamică are un potențial uriaș de dezvoltare ulterioară”, a declarat Bertrand Catteau, CEO al Catinvest Group.

Catinvest, care deține și administrează ElectroPutere Parc, are în portofoliu alte câteva centre comerciale din România: galeriile comerciale Orhideea, Esplanada Pantelimon din București, Tom din Constanța, precum și din Europa de Est – Savoya Park din Budapesta și Borska Pole din Plzen. Catinvest activează, totodată, și pe piața rezidențială și comercială din Franța. În total, compania deține și administrează peste 525.000 mp de spații în Franța și în Europa de Est.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.