Construcții Erbașu a câștigat un contrat de peste 122 mil. lei pentru construirea centrului cultural multifuncţional din Oradea

Construcții Erbașu a câștigat un contrat de peste 122 mil. lei pentru construirea centrului cultural multifuncţional din Oradea

Compania Construcții Erbașu, controlată de omul de afaceri Cristian Erbașu, a obținut un contract în valoare de aproximativ 122,3 milioane lei (24,5 milioane euro), TVA inclus, cu Consiliul Județean Bihor pentru realizarea lucrărilor la centrul cultural multifuncțional din Oradea.

Contractul stabilește un termen de 32 de luni pentru finalizarea proiectului, care include construcția clădirii, amenajarea spațiilor verzi, precum și furnizarea utilităților și a spațiilor de alimentație publică.

Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Bihor, Călin Gal, lucrările sunt programate să înceapă la începutul lunii aprilie, după ce constructorul va depune garanția de bună execuție și se va organiza șantierul. Proiectul include o sală principală de 1.244 mp și alte două săli multifuncționale secundare, precum și spații de co-working și de alimentație publică.

Proiectul este finanțat cu fonduri europene prin Programul Transfrontalier România-Ungaria.

Firma Construcții Erbașu a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste 1 miliard lei și se clasează printre primii zece constructori din țară.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.