Cristina Lupașcu preia funcția de Head of Marketing în cadrul Cushman & Wakefield Echinox

Cristina Lupașcu preia funcția de Head of Marketing în cadrul Cushman & Wakefield Echinox

Compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a numit-o pe Cristina Lupașcu, specialist cu o experiență de peste 20 de ani în piața media și în sectorul imobiliar, în poziția de Head of Marketing.

Cristina Lupașcu s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în 2021 ocupând funcția de PR & Research Director. În noul său rol, Cristina va coordona activitatea departamentului de Marketing al Cushman & Wakefield Echinox, care are ca obiectiv promovarea internă și externă a companiei.

”Sunt încântată și onorată pentru această poziție și pentru încrederea pe care managementul firmei mi-a acordat-o în cei aproape 3 ani de când fac parte din această echipă”, a declarat Cristina Lupașcu.

Pe lângă experiența acumulată în sectorul imobiliar, în companii precum Cushman & Wakefield Echinox și JLL în trecut, Cristina Lupașcu a fost jurnalist la Mediafax timp de zece ani și a colaborat cu publicația online Profit.ro.

Cushman & Wakefield Echinox a încheiat anul 2023 cu venituri de 12 milioane de euro, în creștere cu 15% față de anul anterior, evoluție care a propulsat compania pe locul doi în topul celor mai mari consultanți imobiliari din România, după CBRE (17,5 milioane de euro).

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.