Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnat Property Manager pentru complexul de birouri Expo Business Park, deținut de CPI România

Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnat Property Manager pentru complexul de birouri Expo Business Park, deținut de CPI România

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată de CPI România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de real estate, pentru a administra complexul de birouri Expo Business Park din zona Expoziției din București, începând cu luna ianuarie 2024.

Prin acest proiect, portofoliul de active imobiliare administrate de departamentul de Asset Services al Cushman & Wakefield Echinox ajunge la circa 500.000 metri pătrați, cu o valoare de piață de 550 milioane euro. Proiectele administrate găzduiesc 230 de companii chiriașe, iar bugetul de cheltuieli operaționale gestionat se ridică la 9,65 milioane de euro, informează compania.

„Într-o perioadă în care piața de birouri este în plin proces de repoziționare, administrarea clădirilor într-un mod proactiv care să adreseze rapid și eficient cerințele și nevoile chiriașilor, este un element de diferențiere pentru proprietari”, declară Mihaela Petruescu, Partner Asset Services la Cushman & Wakefield Echinox.

Expo Business Park are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 40.950 mp dispuși în trei clădiri, o zonă subterană cu 600 de locuri de parcare, tehnologie de recunoaștere a vehiculelor, rasteluri pentru biciclete și vestiare pentru bicicliști.

Printre chiriașii proiectului se numără ING Bank, MagnaPharm Marketing & Sales, Deutsche Leasing, Mars, Omega Pharma, Regus/Spaces, Royal Canin și World Class.

„Clădirea Expo Business Park este cea mai impresionantă proprietate din portofoliul CPI România, având un grad de ocupare de 100%. Una dintre direcțiile strategice ale CPIPG este atenția la nevoile şi dorințele chiriașilor noștri şi adaptarea condițiilor şi ofertelor în funcție de acestea”, a punctat Fulga Dinu, Country Manager al CPI România.

CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, deține un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 23 miliarde de euro, cuprinzând atât birouri în principalele capitale din Europa Centrală și de Est, cât și proprietăți de retail, hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.