Dezvoltatorul Speedwell construiește al doilea bloc de apartamente din proiectul PALTIM din Timișoara

Dezvoltatorul Speedwell construiește al doilea bloc de apartamente din proiectul PALTIM din Timișoara

Speedwell a demarat lucrările de construcție pentru a doua clădire rezidențială in proiectul mixed-use de regenerare urbană, PALTIM. În prezent, mai mult de 40% din numărul total de apartamente din această clădire au fost deja vândute.

PALTIM oferă 236 de apartamente premium, dispuse în două clădiri rezidențiale cu un design deosebit, alături de spații comerciale și o clădire de birouri. Cea de-a doua clădire va avea 113 apartamente.

Construcția primei clădiri, cu 123 de unități rezidențiale, studiouri și apartamente cu două, trei și patru camere a fost recent finalizată. Peste 70% dintre locuințele din primul bloc au fost deja vândute, iar livrarea primelor unități rezidențiale este programată pentru sfârșitul acestei primăveri.

Pe lângă terenul PALTIM, dezvoltatorul a mai cumpărat în 2023 și terenul fostei fabrici de textile 1 Iunie din Timișoara pentru un nou proiect imobiliar.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, The Ivy, Triama Residence, MIRO, The Meadows, CityZen și SpacePlus în București, PALTIM în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.