Edelstein Group investește 60 de milioane de euro într-un nou proiect imobiliar din Cluj Napoca

Edelstein Group investește 60 de milioane de euro într-un nou proiect imobiliar din Cluj Napoca

Edelstein Group a anunțat că va demara construcția proiectului imobiliar Diamond în Cluj-Napoca, o investiție estimată la peste 60 de milioane de euro.

Complexul va cuprinde 69 de apartamente premium, iar prima fază este estimată a fi finalizată în prima jumătate a lui 2026. Investiția va fi desfășurată în 3 etape, iar pe lângă apartamente, complexul va cuprinde și spații funcționale, un supermarket, magazine, un restaurant, hotel, spații de birouri, centru de servicii medicale, magazine de proximitate, dotări sportive, precum și spații pentru industrii creative și o grădiniță, anunță dezvoltatorul.

Edelstein Group a mai finalizat, tot în Cluj Napoca, un alt proiect rezidențial, Herculane 1, amplasat în cartierul Gheorghieni.

„Proiectul Diamond reprezintă nu doar o investiție imobiliară, ci un angajament profund față de evoluția durabilă a Clujului, marcând o tranziție semnificativă a clădirilor rezidențiale către un nou standard de calitate”, a declarat Iulian Iuga, cofondator Edelstein Group.

Edelstein este un grup de investiții și dezvoltare imobiliară, fondat în 2018 de doi antreprenori, Iulian Iuga și Dunca Dan, care activează în România și Germania.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.