Faza II din cadrul parcului logistic MLP Bucharest West a fost finalizată și închiriat integral

Faza II din cadrul parcului logistic MLP Bucharest West a fost finalizată și închiriat integral

Dezvoltatorul de parcuri industriale MLP Group a finalizat faza a doua a MLP Bucharest West, proiectul său logistic din apropierea Capitalei. Noua unitate dispune de 16.000 mp de spațiu, deja închiriat integral, a anunțat compania.

În prezent, MLP Group se pregătește pentru a dezvolta faza a treia a acestui proiect. La finalul dezvoltării, MLP Bucharest West va oferi un spațiu total de 99.000 mp.

Construcția noii unități a fost finalizată într-un interval de timp rapid, de șapte luni, iar printre chiriași se numără companiile Side Group și Maracana. În prezent, centrul logistic cuprinde 38.000 mp de spații, iar proprietarul MLP Group are în vedere certificarea BREEAM. Parcul logistic este amplasat în apropiere de Centura Bucureștiului, în zona Chitila, pe un teren de 18,3 hectare.

„Am livrat așa cum am promis, conform planului. Începând dezvoltarea pe o bază speculativă, ne bucură să vedem că spațiul de depozitare nou construit este închiriat complet. Mai departe, intenționăm să extindem MLP Bucharest West. Ne așteptăm ca cea de-a treia fază să fie în curând gata de lansare”, a comentat Olga Melihov, Country Head România din cadrul MLP Group.

MLP Group este un dezvoltator polonez, listat la Bursa din Varșovia, care deține un portofoliu de parcuri industriale și logistice cu o suprafață totală de 1,8 milioane mp în Polonia, Germania, Austria și România.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.