Impact Developer & Contractor contractează capital de lucru de la Garanti Bank

Impact Developer & Contractor contractează capital de lucru de la Garanti Bank

Dezvoltatorul cartierelor Greenfield și Luxuria, din nordul Capitalei, își majorează la 9 milioane de euro liniile de credit la Garanti Bank.

Impact Developer & Contractor (IMP) a semnat un contract de credit tip capital de lucru cu Garanti Bank, valoarea facilității de credit ridicându-se la 6,91 milioane euro. Bergamot Developments SRL și Bergamot Developments Phase II SRL au calitatea de garanți ipotecari.

Astfel, valoarea împrumutată prin contractul de credit semnat în noiembrie 2021 de către Impact Developer & Contractor , în calitate de împrumutat, Garanti Bank, în calitate de creditor, respectiv Bergamot Developments SRL ce este garant ipotecar se majorează la 9,00 milioane euro. Scadența creditului este în iunie 2027.

Bergamot Developments SRL, Bergamot Developments Phase II SRL și Impact garantează îndeplinirea obligațiilor asumate prin contractul de credit prin încheierea garanțiilor specifice acestui tip de finanțare.

La data de 31 martie, Impact avea datorii de 551,30 milioane lei, în declin cu 1,35% față de cele de 560,73 milioane lei de la sfârșitul anului trecut. Între acestea se include și emisiunea de obligațiuni scadentă în anul 2026 (IMP26E) în valoare de 6,58 milioane euro listată în luna martie a anului 2021.

Impact este listată la BVB din anul 1996 și, la ultimul preț de închidere de 0,2500 lei/acțiune din piața reglementată, are o capitalizare de 586,69 milioane lei (117,88 milioane euro).

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.