În februarie, HOMELUX îţi dă TVA-ul înapoi

În februarie, HOMELUX îţi dă TVA-ul înapoi

Homelux, unul dintre cei mai importanţi furnizori de mobilier, decoraţiuni şi corpuri de iluminat din România, îşi surprinde clienţii cu o nouă ofertă specială. Începând de astăzi, 9 februarie, orice achiziţie în valoare de minimum 750 lei este recompensată cu returnarea TVA-ului, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, practic, dacă achiziţionaţi produse în valoare de minimum 750 lei, primiţi pe loc o reducere de 19% aplicată la tot coşul de cumpărături. Promoţia vine ca un răspuns direct la nevoile şi cerinţele clienţilor, oferindu-le ocazia de a economisi şi mai mult atunci când îşi sporesc confortul de acasă.

Indiferent dacă sunteţi în căutarea unui mobilier practic şi rezistent pentru living, dormitor, baie sau bucătărie, a unor covoare pufoase şi călduroase ori a unor corpuri de iluminat cu design atractiv, Homelux vă oferă tot ce aveţi nevoie pentru a transforma fiecare spaţiu într-o oază de confort şi relaxare.

Homelux îşi continuă angajamentul de a le oferi clienţilor săi produse de cea mai bună calitate, la un preţ fără concurenţă. Cu această ofertă specială, compania îşi consolidează relaţia cu clienţii şi le demonstrează că este alături de ei în toate etapele amenajării.

Campania este valabilă în perioada 9 – 29 februarie în magazinele Homelux din Focşani (Str. Aleea Parc nr. 2) şi Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121) dar şi pe www.homelux.ro

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.