Începe #TotulPentruCasaTa2024 – revoluția verde din domeniul construcțiilor, amenajărilor interioare și exterioare

Începe #TotulPentruCasaTa2024 – revoluția verde din domeniul construcțiilor, amenajărilor interioare și exterioare

În perioada 14 – 17 martie, ROMEXPO organizează #TotulPentruCasaTa2024 – conceptul home & deco care reunește tematicile târgurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo și Expo Flowers & Garden.

Peste 155 de companii, din 13 țări (Bulgaria, China, Grecia, India, Italia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina și Ungaria), participă la #TotulPentruCasaTa2024 cu cele mai inspirate proiecte de construcții, arhitectură, design interior și exterior. Manifestarea înregistrează un grad de internaționalizare de 27%, fiind prezente 112 firme din România și 43 din străinătate.

„Ne bucurăm că și la ediția de anul acesta am reușit să aducem sub același acoperiș pasiunea pentru design interior, funcționalitate și bun-gust. #TotulPentruCasaTa2024 este mai mult decât un simplu concept – este o comunitate de specialiști care vine în întâmpinarea celor care doresc să-și transforme casa într-un spațiu personalizat cu stil, dar și cu grijă față de mediul înconjurător. Cei care sunt în căutarea unor obiecte de mobilier deosebite la prețuri speciale, decorațiuni elegante, materiale ecologice sau soluții practice pentru construcții și amenajare, găsesc la ROMEXPO totul pentru a transforma locuința într-un loc în care să se simtă cu adevărat acasă”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

Timp de 4 zile, vizitatorii au ocazia să descopere standuri pline de idei creative, să se lase captivați de culori și texturi și să descopere proiecte spectaculoase pentru amenajarea spațiului de lucru sau de locuit.

La #TotulPentruCasaTa2024 sunt prezenți experți în construcții, arhitectură, design interior și exterior, producători de mobilier de calitate și creatori de decorațiuni unice, care oferă vizitatorilor posibilitatea de a se inspira dintr-o varietate de stiluri și concepte.

CONSTRUCT AMBIENT EXPO 2024 pune accentul pe ideea de sustenabilitate în construcții și amenajare interioară și exterioară, utilizarea materialelor ecologice și a tehnologiilor prietenoase cu mediul, într-un demers comun de a reduce semnificativ impactul asupra resurselor naturale.

Pe lângă partea expozițională, Construct – Ambient Expo este și o platformă de dezbatere, în care constructorii, proiectanții, arhitecții și specialiștii în design prezintă evoluția sectorului home & deco și necesitatea digitalizării proceselor de planificare și construcții, ce servesc la optimizarea activităților și reducerea costurilor.

ROMTHERM 2024 promovează integrarea principiilor sustenabilității și inovației în domeniul instalațiilor din România, adoptarea unor abordări responsabile pentru mediu și utilizarea tehnologiilor de top pentru construirea unui viitor durabil și smart.

În plus, evenimentul prezintă instrumentele care reduc amprenta de carbon și optimizează consumul de energie. Sistemele de încălzire, ventilație, aer condiționat, alimentare cu apă și sanitare sunt zone cheie în care inovațiile tehnologice pot aduce beneficii semnificative.

MOBILA EXPO 2024 – eveniment de tradiție organizat în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România – se adresează celor care doresc să găsească și să achiziționeze direct de la companii producătoare, la prețuri avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței sau biroului.

EXPO FLOWERS & GARDEN 2024

Manifestarea prezintă evoluția sectorului amenajărilor peisagistice și orientarea spre sustenabilitatea spațiilor verzi durabile. În cadrul expoziției, sunt prezentate proiecte de grădini cu plante autohtone, sisteme de irigare eficiente și tehnologiile care asigură o gestionare eficientă a apei.

Pentru profesioniștii din domeniu, #TotulPentruCasaTa2024 reprezintă locul ideal pentru networking și parteneriate cu furnizorii de top. Nu ratați ocazia de a face parte din această experiență captivantă și de a construi legături cu profesioniștii din industria home & deco.

Program de vizitare:
14 – 16 martie, în intervalul orar 10:00 – 18:00
17 martie, în intervalul orar 10:00 – 16:00
Acces Gratuit

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.