iO Partners intermediază o tranzacție de închiriere pentru 1200 mp de spațiu logistic între Side Grup și Oresa Industra

iO Partners intermediază o tranzacție de închiriere pentru 1200 mp de spațiu logistic între Side Grup și Oresa Industra

Side Grup și Oresa Industra anunță semnarea unei tranzacții de închiriere pentru 1200 mp de spațiu logistic în parcul logistic SOLO din Iași. Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară iO Partners.

Prin această colaborare, Side Grup și Oresa Industra își propun să transforme viziunea lor comună în realitate și să ofere soluții de cea mai înaltă calitate clienților lor.

Side Grup a fost înființată în 2003 și se ocupă cu distribuția de produse destinate aplicațiilor profesionale de igienă, curățenie și menaj pentru segmentele HoReCa, retail și industrial. Compania își desfășoară activitatea în 11 locații, cu o suprafață totală de depozitare de peste 20.000 mp, deține un portofoliu de peste 4000 de produse, atât mărci proprii, cât și private. Societatea are circa 250 de angajați și a înregistrat în 2023 cifră de afaceri de peste 45.000.000 euro.

“De-a lungul celor două decenii de activitate, Side Grup a avut privilegiul de a dezvolta o gamă variată de produse și servicii menite să satisfacă nevoile clienților noștri din segmentele HoReCa, retail și industrial. În fiecare etapă a acestei călătorii, am rămas ferm angajați să oferim soluții inovatoare și de încredere, care să răspundă cerințelor în schimbare ale pieței și să aducă valoare adăugată clienților și partenerilor noștri.
De la furnizarea de echipamente profesionale la oferirea de soluții personalizate pentru întreprinderi, am făcut tot posibilul să fim un partener de încredere. Orientarea către client a stat la baza fiecărei decizii pe care am luat-o și continuăm să o luăm în fiecare zi.
Suntem recunoscători pentru încrederea și suportul acordat de partenerii iO Partners și Oresa Industra.”, a spus Ionuț Dincă, Director General Side Grup.

Oresa Industra este divizia de real-estate a family office-ului Oresa și principalul jucător de pe piața de industrial și logistică din Iași, dupa ce anul trecut a livrat 10.000 metri pătrați de clădire tip clasa A în cadrul Industra Park Iași, ajungând la o suprafață total închiriabilă de 35,000 de metri pătrați. Dezvoltatorul este activ pe piața spațiilor logistice și industriale și continuă să investească în extinderea parcului logistic din Iași anul acesta, cu încă 15.000 metri pătrați. De asemenea, tot anul acesta va finaliza și un proiect de 33,000 metri pătrați într-o locație premium din Arad.

„Suntem încântați de această colaborare. Moldova devine o destinație din ce în ce mai atractivă pentru chiriașii de spații industriale și de logistică, iar noi ne dorim să rămânem principalul partener din zonă.”, a declarat Lorena Brehuescu, Investment & Leasing Manager.

“Suntem entuziasmați să intermediem acest parteneriat între Side Grup și Oresa Industra, doi lideri de marcă în domeniile lor, un parteneriat definit de standardele lor comune în ceea ce privește inovația și eficiența. Misiunea noastră rămâne cea de a contribui activ la transformarea peisajului logistic local prin cultivarea parteneriatelor intre companii care ne împărtășesc valorile”, a declarat Ionuț Grigoraș, Senior Consultant Industrial iO Partners.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.