Ionuț Nicolescu semnează cu Radisson Hotel Group pentru primul resort cu vile de cinci stele din România, lângă Brașov

Ionuț Nicolescu semnează cu Radisson Hotel Group pentru primul resort cu vile de cinci stele din România, lângă Brașov

Compania de dezvoltare imobiliară Grand Development, fondată de antreprenorul Ionuț Nicolescu, a încheiat un parteneriat cu Radisson Hotel Group, prin care grupul hotelier internațional va deschide primul resort cu vile de cinci stele din România, sub brandul Radisson Blu.

Proiectul aflat în construcție într-o poiană montană de 2,6 hectare din apropierea Brașovului, a trecut prin câteva transformări de concept. Anul trecut, investitorul anunța că va construi Montebello Transylvania Resort, un complex format din 47 de vile tip chalet scandinav pe locul unei foste fabrici de cărămidă, abandonată de peste 25 de ani. Acest plan a fost însă abandonat în favoarea parteneriatului cu grupul Radisson.

Deschiderea Radisson Blu Grand Mountain Resort, Brașov, este programată pentru trimestrul patru din 2026, proiectul urmând să cuprindă 46 de vile individuale și alăturate tip chalet scandinav, precum și 20 de camere de hotel, toate clasificate la cinci stele.

„Vedem un potențial imens pe piața din România. Ne folosim de experiența noastră în domeniul ospitalității pentru a construi hoteluri și spații de cazare în destinații atractive pentru vacanțe”, a declarat David Jenkins, Vice President Business Development Radisson Hotel Group.

Pe lângă cazare, viitorul resort Radisson Blu va pune la dispoziția oaspeților inclusiv un restaurant cu bucătărie deschisă, un SPA cu piscină interioară, un centru de wellness și fitness și mai multe săli de conferințe.

Alături de Ionuț Nicolescu, sunt implicați în acest proiect și consultantul imobiliar Cremona Maria – Andrei, coproprietar al Grand Development, Alexandru Boghiu, partener fondator al Mavers Wealth Management, iar Mircea Drăghici, managing partner la Est Hospitality, a oferit consultanță în domeniul ospitalității.

În România, există trei hoteluri Radisson Blu, în București, Brașov și Cluj – Napoca. În total, Radisson Hotel Group are șapte hoteluri cu 1.657 de camere existente sau în curs de dezvoltare în România, prin intermediul mărcilor Park Inn by Radisson, Radisson și Radisson Blu.

Grand Development este o companie de dezvoltare imobiliară fondată și coordonată de Ionuț Nicolescu, co-fondator SVN Romania și al Meta Estate Trust, companii din al căror acționariat a ieșit în 2023.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.