Luciana Giurea, fost director AFI Ploiești, va conduce divizia de rezidențial a AFI Europe în România

Luciana Giurea, fost director AFI Ploiești, va conduce divizia de rezidențial a AFI Europe în România

Luciana Giurea, fost director general al centrului comercial AFI Ploiești, a fost numită director al diviziei rezidențiale. Ea va coordona toate proiectele imobiliare rezidențiale ale grupului în Romania și va asigura dezvoltarea acestei noi divizii a companiei.

În perioada următoare, activitatea ei se va concentra asupra primului proiect rezidențial destinat exclusiv închirierii pe care compania îl dezvoltă în România, AFI Home North, localizat pe Bd. Dimitrie Pompeiu, în zona de business a Capitalei.

Complexul rezidențial va cuprinde 3 clădiri distincte, cu un număr total de 380 de apartamente destinate exclusiv închirierii și 400 de locuri de parcare, pe un teren cu o suprafață de 10.200 de mp.

Luciana Giurea, în vârstă de 36 de ani, este licențiată în Drept, vorbește fluent limbile engleză și spaniolă și a avut o carieră în jurnalism înainte de a se alătura echipei AFI Europe, în urmă cu zece ani. În 2017, ea a devenit Leasing Manager al diviziei AFI Malls Romania, coordonând procesul de închiriere a tuturor spațiilor comerciale din AFI Cotroceni, AFI Ploiești și AFI Brașov. În mai 2019, Luciana Giurea a fost numită director general al AFI Ploiești.

În acest context, conducerea AFI Ploiești va fi preluată de către Sorin Scîntei, Director General AFI Cotroceni, AFI Arad și AFI City Bucureștii Noi.

AFI Europe este o filială a AFI Properties, prezentă în țări precum România, Republica Cehă, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria și Letonia din 1997. Portofoliul companiei numără peste 450.000 mp de spații comerciale, parcuri de afaceri și dezvoltări rezidențiale la scară largă.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.