Mitiska REIM obține o finanțare de 19 milioane de euro pentru parcul de retail din Pitești

Mitiska REIM obține o finanțare de 19 milioane de euro pentru parcul de retail din Pitești

Dezvoltatorul Mitiska REIM a obținut, cu ajutorul PeliPartners, sprijin pentru finanțarea celui mai nou parc de retail din Pitești. Creditul, în valoare de 19 milioane de euro, este acordat de Erste Group Bank AG, iar Banca Comercială Română S.A. a acționat în calitate de agent de garanții.

Împrumutul este destinat finanțării costurilor de dezvoltare asociate finalizării parcului comercial, precum și finanțării ulterioare a companiei după ce proiectul va deveni operațional. În cea mai mare tranzacție imobiliară a anului trecut, Mitiska și-a vândut aproape toate parcurile de retail, în afara celui din Pitești, care era în dezvoltare la momentul tranzacției cu M Core. Prin urmare, finanțarea a fost necesară pentru finalizarea construcției, au explicat reprezentanții PeliPartners pentru Forbes.

Anterior, PeliPartners a mai asistat Mitiska REIM în refinanțarea portofoliului său de parcuri de retail pentru o valoare totală împrumutată de 123 de milioane de euro, precum și în cea mai mare tranzacție imobiliară din 2023 din România și una dintre cele mai mari din ECE – vânzarea celor 25 de parcuri de retail deținute de Mitiska REIM în România către LCP Group, parte a M Core.

Echipa de tranzacție a fost coordonată de Carmen Peli (Partener), secondată de Delia Lepădatu (Avocat Senior).

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.