Mobexpert a închiriat 1.400 mp spații de depozitare în Oresa Industra Park din Iași

Mobexpert a închiriat 1.400 mp spații de depozitare în Oresa Industra Park din Iași

Retailerul de mobilier Mobexpert și-a extins operațiunile de logistică și depozitare prin închirierea a 1.400 mp în cadrul parcului logistic Oresa Industra Park din Iași, aflat în proprietatea Oresa Industra, afacere controlată de o familie din Suedia.

Prin această tranzacție, parcul din Iași a ajuns la un grad de ocupare de 100%. Oresa Industra este principalul jucător de pe piața industrială și de logistică din Iași. Anul trecut, compania a livrat 10.000 mp de spații în cadrul Industra Park Iași, ajungând la o suprafață totală închiriabilă de 35.000 mp.

Mobexpert își optimizează astfel operațiunile de livrare în regiune, în condițiile în care magazinul din Iași este al 4-lea în topul magazinelor grupului, după cele din Baneasa, Pipera și Constanța.

Rețeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 26 de magazine, în condițiile în care grupul deține 18% din piața de mobilier de casă și 30% din cea a mobilierului de birou.

Printre chiriașii Oresa Industra Park se mai numără companii precum LEAR Corporation, Ropharma, Antalis sau Side Grup.

Planurile Oresa Industra vizează extinderea parcului logistic din Iași anul acesta, cu încă 15.000 mă, precum și finalizarea, tot în acest an, a unui proiect de 33.000 mp într-o locație premium din Arad.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.