„Ofertă rarisimă” pe piața imobiliară din Brașov: un garaj de 24-25 mp, la vânzare cu 25.000 de euro. Și locurile de parcare din Brașov au ajuns să se vândă cu 15.000 de euro

„Ofertă rarisimă” pe piața imobiliară din Brașov: un garaj de 24-25 mp, la vânzare cu 25.000 de euro. Și locurile de parcare din Brașov au ajuns să se vândă cu 15.000 de euro

Piața imobiliară este pe o pantă ascendentă și în Brașov, care a reușit să depășească și Capitala în ceea ce privește prețurile pe metru pătrat, însă nu a ajuns chiar la nivelul Clujului.

Pe lângă apartamente, care sunt cele mai căutate, la poalele Tâmpei, și garajele sunt destul de râvnite de cei care vor să își știe mașina în siguranță, ținând cont că sunt destul de puține astfel de structuri care au fost amenajate cu toate actele în regulă și au scăpat de demolare.

O „ofertă rarisimă”, după cum a precizat vânzătorul, este pentru un garaj în zona Făget, unde cu greu găsești un loc de parcare: aproximativ 24 – 25 mp, la un preț de 25.000 de euro, care nu este negociabil. Știind că vor apărea și cârcotași în ceea ce privește prețul, bărbatul a venit și cu explicații pertinente în ceea ce privește acesta în anunțul pe care l-a postat pe Facebook: „dacă cumva pretul vi se pare mare, rețineți vă rog faptul (verificabil de altfel) că în Brașov spațiul construibil (A se citi spatiu intabulat, cu autorizatie valabila de construcție) și nu neapărat central ca în cazul de față pleacă de la 1.600-1.700 euro mp și se oprește undeva un pic peste 3.000 de euro”.

Acesta a mai adăugat faptul că garajul are intrare separată dinspre stradă și există și posibilitate de extindere cu 8-9 metri pătrați, are carte funciară separată, precum și autorizație de construire.

În ceea ce privește prețurile pentru parcări, de exemplu, în noua zonă rezidențială a cartierului Tractorul, prețurile pornesc de la 7.000 de euro fără TVA, locul la suprafață, și ajung chiar și 12.000 – 15.000 de euro pentru un loc de parcare acoperit sau în subteran.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.