Prime Kapital extinde dezvoltarea Avalon Estate cu Faza 2, estimată pentru livrare spre sfârșitul anului 2025

Prime Kapital extinde dezvoltarea Avalon Estate cu Faza 2, estimată pentru livrare spre sfârșitul anului 2025

Dezvoltatorul sud-african Prime Kapital a lansat vânzările pentru Faza 2 a Avalon Estate, proiect rezidențial din zona de nord a Bucureștiului, amplasat în spatele Porsche Pipera. Perioada estimată pentru finalizarea acestei faze, cu 153 de unități locative, este sfârșitul anului 2025.

Faza 1 a proiectului este finalizată și deja s-au instalat primii rezidenți, anunță dezvoltatorul. Faza 2 din Avalon Estate va include trei clădiri cu acces din alei preponderent pietonale, aducând totalul unităților dezvoltate la aproape 70% din proiect. Subsolurile, fundațiile și infrastructura aferentă clădirilor din această fază au fost definitivate deja în 2023.

În această etapă de dezvoltare, care include și 800 mp de spații comerciale, se va finaliza și ultima secțiune a parcului central, care va include o amenajare acvatică conectată cu pârâul artificial ce traversează parcul. Dincolo de rolul estetic, acesta va avea contribui și la colectarea și filtrarea apelor pluviale, înainte de a le elibera în lacul natural de lângă proiect.

„Cu 352 de unități deja livrate și locuite, Avalon Estate poate fi comparat cu alte dezvoltări tipice din oraș și împrejurimi”, explică Maggie Kitshoff, Partener Prime Kapital, adăugând că proiectul este singurul „cu adevărat car-free din nordul Bucureștiului”.

Proiectul va avea și o Fază 3, care urmează să fie anunțată la începutul anului viitor. De la demararea lucrărilor pentru primul său proiect rezidențial, dezvoltatorul Prime Kapital a livrat 1.600 de apartamente, townhouse-uri vile și 2.185 de locuri de parcare în proiecte cu acces auto limitat, în trei orașe din România: București, Iași și Ploiești.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.