Simona Halep a plătit peste 2 milioane de euro pe două apartamente de lux cu vedere la parcul Verdi și lacul Floreasca

Simona Halep a plătit peste 2 milioane de euro pe două apartamente de lux cu vedere la parcul Verdi și lacul Floreasca

Simona Halep a cumpărat, cu peste 2 milioane de euro, două apartamente la etajul 5 al complexului One Rahmaninov, prezentat drept „cel mai luxos condominiu mare“ din România, cu vedere atât la lacul Floreasca, cât și la parcul Verdi, din București, potrivit surselor Profit.ro din piața imobiliară. Sportiva face acum demersuri pentru a le reamenaja.

Recent, Halep a solicitat autorității locale actele necesare amenajării interioare a celor două apartamente pe care le-a cumpărat la etajul 5 al blocului One Rahmaninov, conform datelor Profit.ro.

Astăzi, un apartament cu două dormitoare, 3 băi și o suprafață de 165 de metri pătrați, amplasat la etajul 5 al acestui bloc, este vândut la un preț de 1,57 milioane de euro.

Achiziția celor două apartamente a fost realizată după ce Simona Halep și-a vândut vila din cartierul buccureștean Primăverii antreprenoarei Irina Guzu, la un preț de 5 milioane de euro, potrivit Cancan.ro.

Jucătoarea de tenis și-a vândut anul trecut și vila cu 9 camere de pe malul lacului Snagov.

Dezvoltarea blocului de pe strada Rahmaninov a fost începută de omul de afaceri Gheorghe Stelian și finalizată în 2021 de antreprenorul Dorin Mateiu, fostul proprietar al producătorului de carne Elit Cugir. Managementul și vânzările acestui proiect au fost preluate de One United Properties.

„One Rahmaninov este în acest moment cel mai luxos condominiu mare, adică ne-boutique și ne-turn. Și singurul, deocamdată, cu servicii de concierge, din câte știu. Dacă ar fi fost cu 790 de metri mai încolo, adică dincolo de Lacul Floreasca și de Eliade, ar fi vândut apartamentele cu peste 10-12.000 euro/metru pătrat. Dar așa, le vând doar la mai puțin de jumătate, aproape de 6.000. Când au fost puse în vânzare, în 2018, prețurile erau între 4.500 și 6.800 euro/metru pătrat“, scrie George Butunoiu pe site-ul său Property Index.

One Rahmaninov este singurul complex rezidențial din țară cu un hol de 600 de metri pătrați și 6 metri înălțime.

Blocul are 7 etaje, 3 scări de acces și 86 de apartamente de lux, jumătate dintre ele fiind gestionate de One United Properties, beneficiind de design interior și finisaje realizate de Lemon Interior Design.

Premiile câștigate de Simona Halep din tenis cumulează 40,2 milioane de dolari, potrivit WTA. Cel mai înalt punct al carierei sale a fost clasarea pe primul loc în clasamentul WTA în 2017.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat în 12 septembrie 2023 că un tribunal independent a suspendat-o pe Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Simona Halep a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), iar cazul său este judecat la acest moment.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.