Unul dintre factorii care au determinat creșterea business-ului Sixense România este diversificarea tipurilor de proiecte în care compania s-a implicat anul trecut. Astfel, Sixense România a gestionat activitatea de monitorizare geotehnică și structurală pentru o serie de proiecte de infrastructură critică, precum și peste 50 de lucrări de încercare cu probe pentru testarea siguranței structurale a mai multor poduri din țară.
Un alt factor care a dus la dezvoltarea businessului a fost acreditarea companiei ca laborator de analize și încercări în construcții de către Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC), ceea ce îi permite să realizeze lucrări de încercare cu probe în cazul proiectelor de poduri, pentru testarea siguranței și rezistenței acestora, înainte de darea lor în folosință.
În 2023, 60% din afacerile Sixense România au fost reprezentate de proiecte publice, în general din categoria de infrastructură de transport, precum monitorizarea Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, monitorizarea sălii laser de la Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics Center (Centrul de Cercetare ELI-NP de la București-Măgurele), instrumentarea pentru monitorizarea în timp real a unei pasarele din Oradea, încercarea cu probe a Podului suspendat de peste Dunăre din Brăila și altele. Restul de 40% a provenit din proiecte private, construcții civile din categoriile office, retail sau industrial.
Pentru 2024, compania țintește o creștere cu 20% a business-ului. Compania are activitate atât București și în alte orașe din țară precum Cluj și Iași.
Printre proiectele din portofoliul companiei se mai numără și tunelele Daneș și Sighișoara, Linia de metrou 4 București, Podul nou din Agigea, Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, Stadionul de fotbal Steaua, dar și clădiri de birouri precum The Light, Millo 6, Tandem, Sema Park, Țiriac Tower, Ana Tower sau Green Court.
Lasa un raspuns