STC Partners se împrumută la Banca Transilvania pentru a continua proiectul rezidențial nord-estul Capitalei

STC Partners se împrumută la Banca Transilvania pentru a continua proiectul rezidențial nord-estul Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners a obținut finanțare în valoare de 10 mil. Euro. de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea fazei II a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, din nord-estul Capitalei.

Recent, STC Partners a demarat dezvoltarea fazei a II-a a Quartier Azuga, cu o valoare totală a investiției de peste 15 milioane de euro.

Această fază include trei clădiri cu 115 apartamente, de la apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cât și unități spațioase de tip duplex poziționate pe malul lacului, cu finalizare estimată până la sfârșitul anului 2025.

Faza I a lucrărilor de construcție la Quartier Azuga este în plină desfășurare, la câteva luni distanță de predarea către clienți. Prima fază a fost demarată încă din vara anului 2022 și era programată pentru finalizare în prima jumătate a anului 2024.

Ansamblul Quartier Azuga se laudă că va veni cu un set de beneficii multiple, printre care și eficiența energetică foarte ridicată. Certificarea Green Homes și standardul nZEB asigură economisirea de până la 70% a costurilor cu facturile de gaz și electricitate, o calitate a aerului ridicată, un nivel scăzut al emisiilor de carbon și costuri comune mici.

STC Partners a mai construit Quartier Gramont, proiectul boutique situat lângă Palatul Parlamentului, finalizat și vândut integral în 2021.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.