Swietelsky, un grup austriac de construcții, intră în clădirea de birouri myhive S-Park deținută de CPI Property Group

Swietelsky, un grup austriac de construcții, intră în clădirea de birouri myhive S-Park deținută de CPI Property Group

Proprietarul imobiliar CPI Property Group a anunțat închirierea unui spațiu de 1.250 mp companiei austriece de construcții Swietelsky. Noul chiriaș va intra în clădirea de birouri myhive S-Park, contractul fiind semnat pe o perioadă de 5 ani, începând cu luna martie 2024.

„Este un început de an extrem de bun pentru CPI România, iar parteneriatul cu Swietelsky ne confirmă faptul că infrastructura şi facilitățile extinse din clădirile noastre de birouri, precum şi grija pentru experiența zilnică a angajatului la birou sunt elemente care cântăresc major în luarea deciziei de relocare”, declară Fulga Dinu, Country Manager, CPI România.

Swietelsky România are activitate în domeniile construcțiilor de clădiri, inginerie civilă și construcții feroviare.

Situată în apropiere de Piața Presei Libere şi Parcul Herăstrău, clădirea myhive S-Park este certificată BREEAM Excellent şi Access4You, oferind inclusiv un spațiu de coworking și un centrul de conferințe cu mai multe săli de meeting de diferite mărimi.

CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, cu un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 23 miliarde de euro. Pe lângă spațiile de birouri, compania deține, de asemenea, proprietăți de retail în Europa Centrală și de Est, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.

Swietelsky este a treia companie de construcții din Austria și operează în prezent în 21 de țări cu aproximativ 12.000 de angajați. Gama de servicii se extinde pe întreg lanțul valoric al construcțiilor, inclusiv construcția de căi ferate și construcția de tuneluri. În anul financiar 2022/2023, valoarea construcțiilor a fost de 3,58 miliarde de euro. Compania a generat aproximativ 59% din producția totală pe piața internă a Austriei, urmată de țările centrale din Germania și Republica Cehă cu 11% fiecare și Ungaria cu 7%.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.