TradeVille anunță că oferta publică de vânzăre de obligațiuni a Impact Developer & Contractor s-a încheiat cu success

TradeVille anunță că oferta publică de vânzăre de obligațiuni a Impact Developer & Contractor s-a încheiat cu success

Oferta publică de vânzăre de obligațiuni a Impact Developer & Contractor s-a încheiat cu success, a anunțat intermediarul TradeVille, într-un comunicat.

Potrivit brokerului, oferta a fost supra-subscrisă de peste 2,5 ori, pentru un total de 7,6 milioane euro, dintre care aproximativ 6,9 milioane euro au fost subscrise pentru dobada de 9%.

Prin succesul acestei oferte de vânzări de obligațiuni, Impact duce totalul fondurilor atrase din piața de capital la peste 135 de milioane de euro în cei 28 de ani de prezență la bursă, mai arată intermediarul.

Potrivit comunicatului, în perioada 12-23 februarie 2024, Impact a vândut 30.000 de obligațiuni denominate în euro, necondiționate, neconvertibile și negarantate către investitorii de retail.

Cu un preț nominal de 100 de euro pe titlu și o scadență la 3 ani, obligațiunile Impact vor fi listate la BVB sub simbolul IMP27E. Dobândă finală stabilită de emitent vă fi publicată pe pagina de internet a Bursei de Valori București, printr-un raport curent. Alocarea se va face numai către investitorii care au subscris la dobândă finala și va fi făcută pro-rata.

Miriam Andrei, CEO TradeVille, a declarat: “Suntem încântați de succesul ofertei Impact. Această reușită este o dovadă a încrederii investitorilor în potențialul companiei Impact și al pieței de capital românești. De asemenea, este o confirmare a poziției TradeVille ca lider în domeniul intermedierii ofertelor publice și a dedicării noastre de a oferi clienților noștri acces la cele mai atractive oportunități de investiții. Avem un pipeline solid pentru restul anului, iar această reușită ne dă încredere că putem avansa cu mai multe proiecte.”

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.