Transilvania Construcții: Creștere de 45% a cererii pentru birouri în cadrul depozitelor logistice

Transilvania Construcții: Creștere de 45% a cererii pentru birouri în cadrul depozitelor logistice

Companiile care închiriază spații de depozitare solicită tot mai des și spații pentru birouri lângă activitățile logistice, arată o analiză realizată de dezvoltatorul și operatorul Transilvania Construcții.

“Într-un sector sensibil la orice factor-șoc al pieței – pandemie, război, inflație – obiectivul de a te adapta devine esențial în cadrul oricărei companii. Sigur, partea pozitivă, dar și motorul motivației noastre ca urmare a acestor factori este faptul că aceasta este și o piață în continuă dezvoltare și schimbare”, spune Andrei Timofte, CEO al Transilvania Construcții.

Din calculele companiei, se observă o creștere cu 45% a cererilor pentru birouri din cadrul parcurilor logistice și industriale din portofoliul Transilvania Construcții, tendință constantă post-pandemie.

“În toate depozitele noastre au fost solicitate, în ultimii trei ani, o suprafață pentru birouri administrative mai mare”, explică Paul Barna, Property Manager la Transilvania Construcții.

Proprietățile Transilvania Construcții sunt localizate in-city sau la marginea unor orașe precum Cluj, Bacău, Arad sau Oradea și a rutelor principale de transport. Tipul de spații variază de la clădiri mari, folosite în principal ca centre de distribuție și până la depozite urbane. Compania oferă lanțurilor de aprovizionare proiecte cu peste 250.000 de mp închiriabili, în opt parcuri industriale și logistice dezvoltate sub rețeaua TRC Parks.

În anul care a trecut, compania a obținut afaceri în creștere cu 9%, până la nivelul de 45 de milioane de lei.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.