Workspace Studio: Toate proiectele din ultimii ani au avut constrângeri serioase de timp. Companiile vor birou nou repede sau un refresh foarte rapid al spațiului existent

Workspace Studio: Toate proiectele din ultimii ani au avut constrângeri serioase de timp. Companiile vor birou nou repede sau un refresh foarte rapid al spațiului existent

Grupul românesc Workspace Studio, specializat în mobilier și proiecte integrate de amenajări de birouri, și-a consolidat anul trecut poziția ca furnizor de soluții de amenajări de birou, menținându-și cifra de afaceri constantă, la 22.5 milioane euro, nivel atins și în 2022. Proiectele integrate (turnkey) au generat 60% din venituri, aproximativ 1 din 2 proiecte fiind reamenajări ale unor spații existente.

„Schimbările din piața muncii, în special modul de lucru hibrid, dar și creșterea ponderii angajaților din generația Z, determină nevoia de a regândi și a reamenaja birourile. Anul trecut, jumătate dintre proiectele Workspace Studio au fost reamenajări. Estimez acum că ponderea acestor proiecte va depăși 70%, bineînțeles și pe fondul unui volum mai redus de clădiri office noi, dar, mai ales, pentru că organizațiile trebuie să alinieze designul și funcționalitatea spațiului cu așteptările angajaților si noile nevoi ale companiilor”, spune Horațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio.
„Toate proiectele pe care le-am implementat în ultimii ani au avut constrângeri serioase de timp. Cu alte cuvinte, companiile vor birou nou repede sau un refresh foarte rapid al spațiului existent”, spune Horațiu Didea.

Din grupul Workspace Studio fac parte companiile Workspace Studio și Allspace Interiors, specializate în soluții ergonomice de amenajare turn key a birourilor.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.