Despre RadarImobiliar.ro

Home Despre RadarImobiliar.ro

RadarImobiliar.ro este o publicație online dedicată știrilor și analizelor din domeniul imobiliar.

Fondată în anul 2024 publicația își dorește să fie o platformă care să prezinte cititorilor săi, știri și analize imobiliare, într-un mod cât mai obiectiv. Prezentăm fapte și cifre, cititorii putând să-și facă o parere despre starea pieței imobiliare din România.

Brokeri imobiliari și jurnaliști specializați pe domeniul imobiliar, vor scrie zilnic în cadrul platformei radarimobiliar.ro, pentru ca cititorii să fie la curent cu cele mai noi informații și noutăti imobiliare.

Totodată, pe lângă jurnaliștii care vor scrie dedicat pentru publicația Radar Imobiliar, platforma integrează și știri din surse externe publicației (alte publicații sau alte site-uri de știri).

RadarImobiliar.ro este o publicație citită și apreciată atât de profesioniști din domeniul imobiliar, cât și de oameni care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.

Vă mulțumim pentru că ne citiți,
Redacția radarimobiliar.ro

Radar Imobiliar este partener media al evenimentelor: Targul National Imobiliar, Top Hotel Conference, Property & Facility Management Conference, Construct-Ambient Expo.