Asociatia S.O.S. Orașul și Asociatia pentru Conservarea integrată a Patrimoniului Natural și Cultural au făcut recurs în dosarul privind suspendarea autorizațiilor de construire pentru One Peninsula

Asociatia S.O.S. Orașul și Asociatia pentru Conservarea integrată a Patrimoniului Natural și Cultural au făcut recurs în dosarul privind suspendarea autorizațiilor de construire pentru One Peninsula

Asociatia S.O.S. Orașul și Asociatia pentru Conservarea integrată a Patrimoniului Natural și Cultural au făcut recurs în dosarul privind suspendarea autorizațiilor de construire pentru One Peninsula, a transmis One United Properties, printr-un raport la Bursa de Valori București.

Compania a transmis: “One United Properties S.A. (denumita in continuare „Societatea”) informeaza piata cu privire la o actualizare in Dosarul nr. 21715/3/2023 ce vizeaza suspendarea autorizatiilor de construire si suspendarea documentatiei de urbanism, litigiu in care este implicata subsidiara sa, One Peninsula S.R.L.. Cu privire la acest litigiu, Societatea a mai informat piata prin intermediul raportului curent nr. 47 din data de 19 septembrie 2023, raportului curent nr. 74 din data de 5 decembrie 2023 si, respectiv, raportului curent nr. 47 din data de 23 mai 2024.

Astfel, Societatea a fost citata in legatura cu un recurs formulat de reclamante (Asociatia S.O.S. Orasul si Asociatia pentru Conservarea integrata a Patrimoniului Natural si Cultural) impotriva incheierii din 11 aprilie 2024, pronuntate in fondul Dosarului nr. 21715/3/2023. Acest recurs se afla pe rolul Curtii de Apel Bucuresti sub nr. de Dosar 21715/3/2023/a1 si are primul termen stabilit pentru data de 20 iunie 2024.

Societatea considera ca acest recurs este inadmisibil/nefondat si isi mentine nestramutata si ferma sustinerea legalitatii documentatiei de urbanism si a autorizatiei de construire aferente dezvoltarii One Peninsula. Suntem astfel ferm angajati sa ne protejam drepturile si interesele si vom contracara cu perseverenta orice afirmatii contrare. Societatea se angajeaza sa pastreze transparenta si va informa prompt piata cu privire la deciziile relevante, imediat ce acestea vor fi pronuntate, consolidand astfel angajamentul nostru pentru integritate si conduita legala conforma.”

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.