Infinity Cloud Technologies își extinde businessul în clădirea de birouri Sema Parc

Infinity Cloud Technologies își extinde businessul în clădirea de birouri Sema Parc

Dezvoltatorul și investitorul imobiliar local River Development a închiriat un spațiu de 1.200 mp companiei Infinity Cloud Technologies, jucător din industria centrelor de date, la parterul clădirii de birouri Paris din Sema Parc. Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară iO Partners.

„Suntem încântați că unul dintre cei mai mari furnizori și operatori de centre de date își extinde businessul și se alătură comunității noastre de afaceri din Sema Parc”, declară Oana Rădulea, Managing Partner al River Development.

„Având în vedere poziția strategică a Infinity de-a lungul rutelor cheie de fibră pe distanță lungă, locația din Dubai, precum și în multe alte locații din întreaga lume, centrul nostru de date este bine amplasat în Sema Parc, în vederea creșterii continue a serviciilor de infrastructură IT, deservind cererii tot mai mari de închiriere de servere, aplicații și servicii de găzduire cloud”, a declarat Zekeriya Kelce, CEO al Infinity Cloud Technologies.

River Development este un investitor imobiliar cu capital românesc, care dezvoltă două dintre marile proiecte de reconversie urbană ale capitalei: Sema Parc, situat pe Splaiul Independenței și The Light, situat pe Bulevardul Iuliu Maniu. Ambele sunt situate în zona central-vestică a capitalei și se află în diferite stadii de dezvoltare.

River Development are în portofoliu peste 150.000 de metri pătrați (GLA) de spații de birouri și a livrat peste 55.000 de metri pătrați de clădiri noi clasa A în ultimii patru ani, în cadrul Sema Parc și The Light, precum trei clădiri de clasa A – The Light One, Londra și Oslo.

Compania a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 18 milioane de euro.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.