We Rent Communities finalizează a 4-a proprietate a proiectului Park View. Investiție brută de peste 15 milioane euro

We Rent Communities finalizează a 4-a proprietate a proiectului Park View. Investiție brută de peste 15 milioane euro

We Rent Communities, primul dezvoltator de apartamente destinate exclusiv închirierii din România anunță finalizarea celei de-a patra proprietăți care se adaugă portofoliului WE RENT. Investițiile în primele trei etape ale proiectului, finalizate în 2016, 2021 și respectiv 2022 s-au ridicat la o valoare brută de peste 50 de milioane de euro.

Ce-a de-a patra proprietate aparținând WE RENT COMMUNITITES – Park View – include un bloc nou în zona Parcul Tineretului, cu 81 apartamente de închiriat, investiția brută ridicându-se la peste 15 milioane de euro. Sursele de finanțare au fost din fonduri proprii și credite bancare.

„Succesul pe care îl avem pe piața din România a fost construit pe viziunea noastră inițială de a oferi un nou stil de viață, prin apartamente de închiriat în zone premium ale Bucureștiului. Am crezut întotdeauna în puterea acestui concept de comunitate și suntem dedicați să investim în viitorul său, anticipând perspective economice pozitive și o cerere tot mai mare pentru locuințele de calitate. Ne străduim constant să inovăm și să ne adaptăm ofertele la nevoile în schimbare ale pieței, pentru a ne asigura că brandul nostru rămâne sinonim cu un mod de viață modern,” spune Kim Vrânceanu, Președinte We Rent Communities.

Deși conceptul Build to Rent este deja consacrat la nivel internațional, în România este relativ nou. We Rent Communities, o companie cu un capital integral american, este cel mai mare dezvoltator de proprietăți destinate exclusiv închirierii, conturând un nou standard în materie de locuințe în România.

„Derulând proiecte similare în SUA, ne-am dat seama că nu există un asemenea concept imobiliar pe piața din România, așa că ideea de a investi într-un complex rezidențial destinat exclusiv închirierii a venit firesc, în 2016 finalizând prima etapa a proiectului”, explică Violeta Niculae, directorul executiv al WE RENT Communities, primul ansamblu de proprietăți dedicate exclusiv închirierii din țară, ajuns la peste 450 de unități și active de peste 60 de milioane de euro

Cum la acea vreme în piața imobiliară exista deja o cerere pentru condiții de locuit în blocuri moderne, conceptul occidental de apartamente destinate exclusiv închirierii a fost neașteptat de bine primit.

„Atunci când am decis să realizăm acest proiect în România, exact asta ne-am dorit – să completăm segmentul de închirieri cu o verigă care lipsea în piața imobiliară. Desigur, pentru a atrage o anumită secțiune a pieței imobiliare (adică pe cei care doresc să închirieze mai degrabă decât să cumpere), noi, ca dezvoltatori al acestui tip de concept am proiectat clădiri destinate exclusiv închirierii special pentru a se potrivi stilului de viață al chiriașilor. Prin complexul rezidențial Vitan Estates am mers si mai departe decât proiectarea de apartamente, creând adevărate comunități”, adaugă ea.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.