HILS Development se alătură proiectului Destiny Park cu o nouă experiență cu tematică de construcții

HILS Development se alătură proiectului Destiny Park cu o nouă experiență cu tematică de construcții

Dezvoltatorul imobiliar HILS Development, companie fondată de antreprenorul Ionuț Negoiță, care a depășit anul acesta borna de 11.000 de locuințe construite și vândute în București, a anunțat că s-a implicat în proiectul Destiny Park, parc tematic cu componentă educațională, amplasat în nordul Capitalei.

Astfel, compania oferă experiența “Viitorul construit de copii”, ce simulează dezvoltarea unui proiect rezidențial în cadrul căruia copiii pot descoperi meserii precum constructor la înălțime, zidar sau lucrător pe macara.

“Comunitatea HILS Development se extinde cu aproximativ 3.000 de locuitori pe an. Pe măsură ce creștem, considerăm că este tot mai necesar să ne implicăm și să susținem toate aspectele importante într-o comunitate”, a spus Iulia Iana, Head of Marketing la HILS Development.

În prezent, HILS Development gestionează șase proiecte de mari dimensiuni în București și finalizează peste 1.000 de apartamente anual.

Cel mai mare parc de edutainment (învățare prin joacă) din Europa de Est se adresează copiilor între 3 și 14 ani și reprezintă un univers în miniatură, în care cei mici pot fi adulți pentru câteva ore sau o zi, având meserii de oameni mari.

Parcul este situat în zona Băneasa pe o suprafață de peste 5.000 mp și este membru al IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions) asociația globală din industria dedicată divertismentului.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.