Investiție de 45 de milioane de euro în extensia Fashion House Pallady

Investiție de 45 de milioane de euro în extensia Fashion House Pallady

Faza a doua a proiectului de tip outlet Fashion House Pallady, din estul Bucureștiului, se deschide mâine, 25 iunie. Dezvoltatorul, Liebrecht & wooD, a anunțat că investiția în extensie s-a ridicat la 45 de milioane de euro.

Grupul Fashion House, un important operator de centre outlet din Europa Centrală și de Est (CEE), a mărit cu peste 5.700 mp suprafața Fashion House Pallady, iar faza a doua este deja închiriată în proporție de 70%.

Dintre noile magazine ancoră se numără adidas, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Under Armour, pe lângă cele prezente deja în prima fază.

În total, centrul outlet ajunge la un total de aproximativ 13.700 mp și găzduiește branduri precum Nike, BSB, Lee Cooper, Levi’s, Time Out și altele, oferind pe tot parcursul anului reduceri de -30% până la -70%.

„Obiectivul asumat este clar: să ne consolidăm poziția pe piață și să devenim destinația preferată de cumpărături pentru bucureșteni, chiar și pentru cei mai exigenți dintre ei. În plus, ne angajăm să îmbunătățim și să diversificăm gama noastră de produse și servicii din zona de lifestyle și timp liber, conștienți că azi, mai mult ca oricând, consumatorii caută o experiență completă care să transforme mersul la cumpărături într-un episod memorabil,” declară Brendon O’Reilly, director general Liebrecht & wooD România și Fashion House Group.

Lansat în 2021 pe autostrada A2 din București, centrul Fashion House Pallady este al doilea proiect al dezvoltatorului, după Fashion House Militari, primul centru outlet din România, inaugurat în 2008.

Pe lângă proiectele de retail, dezvoltatorul investește și în segmentul rezidențial, în complexul Liziera de Lac. Recent, a fost finalizată clădirea de servicii comerciale Agora, în urma unei investiții de 2,1 milioane de euro.

Liziera de Lac este un proiect destinat unei comunități de peste 13.000 de persoane, cu 3.800 de unități de locuit dezvoltate în decursul a 10 ani. Prima fază a proiectului cuprinde 94 de locuințe. Până în prezent, dezvoltatorul a investit 43,1 milioane de euro în acest proiect, inclusiv 12,9 milioane de euro pentru infrastructură și utilități.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.