betahaus intră pe piața din România cu un hub în clădirea Premium Plaza a GTC din Capitală

betahaus intră pe piața din România cu un hub în clădirea Premium Plaza a GTC din Capitală

Compania betahaus, cunoscută pentru operațiunile sale de spații de lucru în regim coworking în orașe precum Berlin, Hamburg, Barcelona și Sofia, își extinde prezența pe piața din România prin deschiderea unui hub în clădirea de birouri Premium Plaza din Capitală, deținută de GTC, unul dintre principalii investitori și dezvoltatori imobiliari din regiunile ECE și SEE.

„Bucureştiul ne-a impresionat încă de la început şi suntem încântaţi să deschidem prima noastră locaţie din România în acest oraş vibrant”, a declarat Metodi Terziev, CEO al betahaus.

Noul spațiu betahaus este amplasat pe două etaje din clădirea de birouri Premium Plaza și are o capacitate totală de peste 170 de locuri. Printre facilitățile oferite se numără recepție, săli de conferințe, cabine telefonice, echipamente de imprimare de clasă business, bucătării complet echipate și spații pentru organizarea evenimentelor.

Anul trecut, betahaus a inaugurat două locații în Sofia, Bulgaria, care însumează o suprafață totală de 3.000 de metri pătrați, în proiecte deținute tot de GTC Group. Printre companiile care beneficiază de serviciile betahaus se numără KBC Global Services, Telefonica Tech și Solar Edge.

„Deschiderea betahaus Victoriei marchează o nouă etapă în colaborarea noastră, care se bazează pe succesul obţinut împreună în Sofia şi pe viziunea comună de a dezvolta spaţii de lucru care să inspire şi să încurajeze companiile şi profesioniştii din toate industriile. Suntem încrezători că betahaus Victoriei va oferi o experienţă valoroasă pentru comunitatea de afaceri din Bucureşti, va stimula creativitatea şi munca în echipă, şi se va transforma rapid într-un centru pentru talent, performanţă şidezvoltare a antreprenoriatului”, adaugă Ziv Gigi, director executiv GTC – regiunea SEE

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.