Cometex, dezvoltatorul de parcuri de retail aparținând Altex, deshide un nou parc de retail la Hunedoara, o investiție de 4 milioane de euro

Cometex, dezvoltatorul de parcuri de retail aparținând Altex, deshide un nou parc de retail la Hunedoara, o investiție de 4 milioane de euro

Dezvoltatorul de parcuri de retail Cometex, controlat de antreprenorul Dan Ostahie, fondatorul lanțului electroIT Altex, deschide pe 28 martie un nou parc de retail, al 11-lea din rețea.

Cu o suprafață de 5.000 de mp, investiția în Cometex Retail Park Hunedoara a fost de peste patru milioane de euro. Rețeaua companiei de parcuri comerciale ajunge astfel la 11 locații în toată țara. Anul acesta, compania are în plan deschidere a încă cinci astfel de parcuri, iar în următorii doi ani, planurile de extindere ale Cometex includ peste 20 de proiecte de retail.

„Ne extindem în orașul Hunedoara cu un nou parc de retail care va face parte din rețeaua națională Cometex, sustenabil din punct de vedere energetic, cu accent pe protecția mediului înconjurător. Hunedorenii vor găsi exclusiv în noul Cometex Retail Park branduri precum KiK, Sinsay și ZooCenter iar Altex, partenerul nostru de cursă lungă, va fi prezent cu unul dintre cele mai mari magazine din regiune”, spune Vicențiu Spătaru, directorul general Cometex.

Noul proiect de retail are panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie, soluții tehnologice adoptate pentru o eficiența energetică sporită și centrate pe protejarea mediului.

Cele 11 parcuri din portofoliul Cometex se află în orașele: Brașov, Dej, Deva, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Satu Mare, Turnu Măgurele, Huși și Vatra Dornei.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.