Dezvoltatorul rezidențial Redport Capital a obținut afaceri de peste 100 milioane de lei anul trecut

Dezvoltatorul rezidențial Redport Capital a obținut afaceri de peste 100 milioane de lei anul trecut

Grupul Redport Capital, fondat în 2016 de Cosmin Savu-Cristescu, a obținut o cifră de afaceri de peste 100 milioane de lei pentru anul 2023.

În ultimii ani, compania și-a securizat un portofoliu de terenuri de peste 6 hectare în zona Petrom City/Străulești/Dămăroaia, unde va dezvolta peste 2.000 de apartamente și 15.000 mp spații comerciale, în cadrul proiectelor The Level Apartments și Infinity Nord. Valoarea totală de vânzare (GDV) este de peste 350 milioane de euro.

Anul trecut, Redport Capital a livrat și vândut integral Faza II a proiectului The Level Apartments și a tranzacționat peste 200 de unități în cadrul tuturor proiectelor grupului, contribuind astfel la o cifră de afaceri consolidată de peste 100 de milioane de lei.

Dezvoltatorul mizează pe zona Străulești, despre care consideră că „deja se conturează în Noul Nord al Bucureștiului”. Bugetul de investiții al companiei depășește 200 de milioane de euro, bani care vor fi alocați în dezvoltarea de proiecte rezidențiale.

Din Faza III a proiectului The Level Apartments s-au pre-vândut 70 de apartamente, însumând o valoare totală de peste 10 milioane de euro. Până în prezent, au fost finalizate și vândute integral către proprietari primele două faze ale proiectului The Level, ce însumează 175 de apartamente, plus parcări și spații comerciale cu o valoare de vânzare de peste 25 milioane de euro. Fazele III și IV vor fi livrate până la finalul anului 2025, respectiv 2026 și vor cuprinde 350 de unități, cu o valoare de vânzare estimată la peste 60 milioane de euro, anunță compania.

Redport Capital va începe anul acesta și construcția primei faze a proiectului de regenerare urbană Infinity Nord, amplasat în aceeași zonă din Nordul Capitalei. Întreg ansamblul, estimat a fi finalizat în anul 2030, cuprinde un număr total de 1.250 de apartamente, 1.500 de locuri de parcare, spații comerciale, servicii medicale și de educație.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.