HelpShip închiriază 5.300 mp în CTPark Oradea Cargo Terminal

HelpShip închiriază 5.300 mp în CTPark Oradea Cargo Terminal

Furnizorul de soluții logistice HelpShip, parte a grupului euShipments.com, a închiriat 5.300 mp de depozit în CTPark Oradea Cargo Terminal, primul parc industrial cu un terminal cargo aerian din România, aflat în portofoliul dezvoltatorului CTP.

Extinderea operațiunilor HelpShip este o reacție la cererea tot mai mare de servicii logistice generată de creșterea rapidă a comerțului electronic în România, a doua cea mai mare piață din Europa Centrală și de Est (ECE), a anunțat compania.

Cu centrul său de fulfillment amplasat în CTPark Oradea Cargo Terminal, HelpShip realizează livrări în ziua următoare către România și Ungaria, respectiv în 48 de ore către Bulgaria, Croația, Slovenia, Slovacia și în 3 până la 5 zile lucrătoare pentru livrările către restul UE.

Hub-ul logistic Oradea oferă, de asemenea, o conexiune directă către Ruse (Bulgaria), Zagreb (Croația), Senec (Slovacia) și Ljubljana (Slovenia) printr-o rută de transport zilnică.

“HelpShip își continuă creșterea în România. Ne bucurăm să anunțăm extinderea operațiunilor noastre, cu un depozit modern de 5.300 mp în CTPark Oradea Cargo Terminal. (…) În prezent, procesăm peste 200.000 de comenzi pe lună, iar obiectivul nostru este să depășim pragul de 300.000 de comenzi pe lună până la sfârșitul anului”, a declarat Ștefan Popa, CEO of HelpShip.

CTPark Oradea Cargo Terminal este construit pe o suprafață de 14,4 hectare și include trei clădiri cu o suprafață închiriabilă totală de peste 60.000 mp și numeroase elemente de infrastructură specifice, cum ar fi rampa de parcare pentru aeronave sau căile de acces care leagă rampa de parcare a aeronavelor de pista aeroportului.

Parcul logistic, amplasat la doar 10 km distanță de Borș, cel mai mare punct de frontieră de pe granița vestică, beneficiază de conexiune directă cu Aeroportul Oradea și cu centrul industrial Eurobusiness II, dar și cu mari orașe învecinate precum Timișoara, Arad, Cluj-Napoca, Deva, Debrecen și Budapesta.

România este a doua cea mai mare piață pentru CTP, reprezentând peste 2,6 milioane de metri pătrați din portofoliul său de spații industriale și logistice de clasă A în peste 15 orașe din România, printre care Arad, Brașov, București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.