În 2023, Sport Play Systems a finalizat 20 de proiecte de zone de joacă și skateparkuri în țară; cifra de afaceri aproape s-a dublat

În 2023, Sport Play Systems a finalizat 20 de proiecte de zone de joacă și skateparkuri în țară; cifra de afaceri aproape s-a dublat

Sport Play Systems, companie din Cluj Napoca specializată în amenajarea complexelor sportive și locurilor de joacă, a finalizat, anul trecut, 20 de proiecte în întreaga țară.

Volumul crescut de activitate a determinat și creșterea cifrei de afaceri a companiei, la peste 30,3 milioane lei în 2023, un plus de 175% față de anul precedent. Alte 13 proiecte sunt în prezent în diferite faze de dezvoltare, toate urmând a fi predate în acest an.

Dintre proiectele finalizate anul trecut de Sport Play Systems, Skatepark Sfântu Gheorghe este cel mai amplu. Beneficiind de o suprafață totală de 3.000 mp, proiectul a necesitat o investiție de 6 milioane de lei. Parcul poate fi folosit pentru skateboarding, BMX, rollerblading, inclusiv pentru găzduirea de competiții sportive.

La sfârșitul lui 2023, Sport Play Systems a inaugurat și parcul „Faleza Dunării” Brăila, un centru mix de agrement, cu zone de joacă, fitness și sport extrem. Compania a mai realizat proiecte pentru clienți din Cluj, București, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Oradea, Brăila, Bistrița, Călărași, atât pentru zona publică, cât și companii private.

Pe lângă cele 13 proiecte aflate în implementare în prezent, compania are planuri pentru a introduce pentru prima dată în România echipamente de joacă interactive și digitale, inclusiv un proiect pilot – Outdoor Classroom – care participă alături de alte 5 țări.

Prima lucrare pentru 2024 va fi predată în această primăvară, în parcul Liniei II din București.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.