North Bucharest Investments: În București, numărul unităților imobiliare vândute a crescut cu 35%, la 4.190, în februarie 2024

North Bucharest Investments: În București, numărul unităților imobiliare vândute a crescut cu 35%, la 4.190, în februarie 2024

Sectorul imobiliar din România își continuă ascensiunea, înregistrând creșteri ale vânzărilor de unități imobiliare atât la nivel național, cât și pentru compania North Bucharest Investments, potrivit unui comunicat.

În București, numărul unităților imobiliare vândute a crescut cu 35%, de la 3.100 în Ianuarie 2024 la 4.190 în Februarie 2024, marcând o expansiune semnificativă și depășind cifrele înregistrate în februarie 2023, când s-au vândut 3.296 unități, potrivit comunicatului.

La nivel național, sectorul imobiliar a înregistrat de asemenea o evoluție impresionantă de 38%, cu un total de 14.199 unități vândute în Februarie 2024, în comparație cu 10.215 unități în Ianuarie 2024 și o creștere substanțială față de cele 11.000 unități vândute în Februarie 2023.

Cu o creștere a numărului de tranzacții cu 25% – de la 68 în ianuarie, la 85 în februarie – North Bucharest Investments demonstrează nu doar un interes sporit din partea clienților săi, dar și o consolidare a poziției sale pe piață

Aceste realizări vin în contextul unor provocări economice și a unei creșteri a TVA, care nu au reușit să tempereze dinamica pozitivă a sectorului. Dimpotrivă, piața imobiliară a demonstrat reziliență și adaptabilitate, oferind soluții inovative și atractive pentru clienți, se mai arata in comunicat.

CEO-ul North Bucharest Investments, Vlad Musteață, remarcă: ” Datele la nivel național sunt dovada că românii au în continuare mare încredere în piață imobiliara. Apartamentele sunt investiții pe termen lung, care aduc randamente bune cât și o securizare a banilor. Cifrele North Bucharest Investments sustin acest trend. Am vândut în luna Februarie cu 25% mai mult decât în luna Ianuarie 2024, care reprezintă nu doar un succes pentru NBI, dar și o confirmare a încrederii și a interesului crescând pe care clienții le au față de piața imobiliară. Ne angajăm să continuăm să oferim soluții de locuit de excepție, în ansambluri rezidențiale moderne, care să răspundă nevoilor și așteptărilor cumpărătorilor.”

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.