Securitas şi-a mutat sediul din România în complexul de birouri @Expo din Bucureşti

Securitas şi-a mutat sediul din România în complexul de birouri @Expo din Bucureşti

Securitas şi-a mutat sediul din România în complexul de birouri @Expo dezvoltat de Atenor în zona Expoziţiei din Bucureşti, într-o tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, conform unui comunicat de presa.

Conform comunicatului, compania ocupă un spaţiu de 1.250 de metri pătraţi în @Expo, unul dintre cele mai noi proiecte de birouri din Bucureşti, amplasat într-una dintre zonele de business din oraş cu cea mai mare dinamică în ultimii ani.

Alin Obretin, Senior Consultant Office Agency Cushman & Wakefield Echinox: “Acest contract reflectă foarte bine cele mai importante trenduri pe care le vedem pe piaţa de birouri în ultimii ani, respectiv consolidarea business-urilor şi în acelaşi timp relocarea în clădiri mai noi, cu specificaţii premium din punct de vedere tehnic, tehnologic, şi mai ales sustenabil. Alături de clientul nostru, Securitas, am reuşit să identificăm cea mai bună soluţie, care să îi ajute să continue dezvoltarea business-ului din România”.

@Expo, amplasat pe Bulevardul Expoziţiei, este deţinut de grupul belgian Atenor, şi are o suprafaţă închiriabilă de 49.000 metri pătraţi, de spaţii de birouri şi de retail, fiind printre cele mai mari proiecte de birouri din Bucureşti. Situat strategic în nordul Bucureştiului, oferind accesibilitate uşoară şi vizibilitate ridicată, @Expo este bine conectat prin intermediul reţelelor de transport public şi rutier.

Securitas are operaţiuni în 44 de pieţe şi capacităţi care se întind de la pază la securitate tehnologică. Sunt organizaţi în trei segmente de afaceri: Securitas America de Nord, Securitas Europa şi Securitas Ibero-America, având operaţiuni şi în Africa, Orientul Mijlociu, Asia şi Australia, care formează divizia AMEA. Acţiunile Securitas sunt listate la Bursa de Valori din Stockholm (sau “Nasdaq Stockholm”) din 1991.

Pe piaţa din România, compania este prezentă prin intermediul Securitas Services România şi are, în prezent, 2.400 de angajaţi. Cu o tehnologie de ultimă generaţie, completată de expertiza specialiştilor în domeniul securităţii, compania oferă o gamă completă de servicii şi soluţii de securitate.

Dragoş Mărăcine, Director General Securitas România: “Privind spre viitor, ne propunem să ne consolidăm poziţia în domeniul securităţii prin inovaţie continuă şi prin angajamentul faţă de excelenţa operaţională. Această mutare nu se referă doar la spaţiul fizic, ci şi la deschiderea de noi orizonturi pentru viitoarele noastre proiecte. Suntem hotărâţi să aducem contribuţii semnificative industriei, pentru a ne menţine poziţia de lider într-un peisaj în continuă schimbare.”

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deţinut şi operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesionişti ce oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor şi chiriaşilor. Departamentul Office Agency din cadrul companiei este liderul pieţei de închiriere a spaţiilor de birouri din România, cu 112.000 metri pătraţi tranzacţionaţi în Bucureşti şi în principalele oraşe din ţară în 2023.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 52.000 de angajaţi în peste 60 de ţări, ajută chiriaşii, proprietarii şi investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 10,2 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanţă în gestionarea activelor şi investiţiilor, pieţe de capital, închirieri, administrarea proprietăţilor, reprezentarea chiriaşilor, servicii de proiect şi evaluare. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul compani

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.