Tranzacții rezidențiale de 760 milioane de euro derulate prin platforma Vaunt, în 2023

Tranzacții rezidențiale de 760 milioane de euro derulate prin platforma Vaunt, în 2023

Vaunt, o companie care oferă soluții de management al vânzării pentru dezvoltatorii și agenții imobiliari din domeniul rezidențial, a depășit, anul trecut, 760 milioane de euro în tranzacții efectuate prin platformă, potrivit unei comunicări.

Compania, fondată în 2020 de Irina Constantin și Răzvan Mitre, a încărcat pe platforma sa “10% din din proiectele rezidențiale noi din capitală”. Peste 50 de agenții și dezvoltatori imobiliari din toată țara folosesc platforma în prezent, arată reprezentanții Vaunt.

Proiectele încărcate depășesc o valoare totală de peste 2 miliarde de euro, iar tranzacțiile derulate anul trecut au fost de peste 760 de milioane de euro, potrivit fondatorilor.

Anul trecut, afacerile Vaunt au înregistrat o creștere de 65%, cu peste 20 de clienți noi alăturați portofoliului, dintre care se numără dezvoltatori rezidențiali și agenții imobiliare precum Nusco City, Hils, Akcent City, SDC Properties, VIBE Properties și Nord One.

Cu ajutorul aplicației, aceștia pot să țină evidența clienților și solicitărilor, să ruleze campanii de marketing prin newsletter și SMS și altele.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.