35 de spații comerciale scoase la licitație, în Sectorul 6, în luna februarie 2024. Primar: „Se dau pe bune”

35 de spații comerciale scoase la licitație, în Sectorul 6, în luna februarie 2024. Primar: „Se dau pe bune”

Antreprenorii au ocazia să închirieze spații comerciale în București, în cadrul unor licitații de atribuire programate în luna februarie 2024, de Primăria Sectorului 6, edilul Ciprian Ciucu dând asigurări că „se dau pe bune”.

Cele 35 de spații comerciale sunt situate în Piața Valea Ialomiței, Piața Crângași, Piața Gorjului, Pasajul 9 Mai, Parcul Crângași.

Spațiile comerciale au suprafețe variate, de la 4 mp fiecare până la 45 mp, iar prețurile de pornire în cadrul licitațiilor pleacă de la mai puțin de 20 EUR/mp fără TVA pe lună și se duc și la 150 EUR/mp fără TVA pe lună – preț de pornire. Contractele de închiriere se fac pe 2 ani sau 5 ani.

Descarcă de AICI hărțile cu spațiile comerciale și fișele pentru fiecare loc. Caietul de sarcini poate fi procurat contra cost de la sediul organizatorului după achitarea prețului de 200 lei.

Într-o postare pe Facebook, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a dat asigurări că „toate spațiile noastre comerciale se dau pe bune, transparent, nu pe pile, relații, cunoștințe”.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.