Bebe Tei și Farmacia Tei se extind la Craiova, în cadrul ElectroPutere Mall deținut de Catinvest

Bebe Tei și Farmacia Tei se extind la Craiova, în cadrul ElectroPutere Mall deținut de Catinvest

Grupul francez de real estate Catinvest aduce brandurile Bebe Tei și Farmacia Tei pentru prima dată în Craiova, în cadrul centrului comercial pe care îl deține acolo, ElectroPutere Mall.

Competiția pe piața de retail din oraș a crescut, odată cu deschiderea unui al doilea mall, Promenada Craiova, al NEPI Rockcastle, anul trecut.

Bebe Tei și Farmacia Tei vor fi deschise în vara acestui an și vor ocupa o suprafață de aproximativ 2.400 mp. Retailerii vor comercializa peste 60.000 de produse, de la dermato-cosmetice și cosmetice, puericultură mică și mare, îngrijire mama și bebe, alimentație sănătoasă, jucării, până la medicamente și produse veterinare.

„Ne-am propus ca în fiecare an să avem câte trei deschideri în provincie și ne bucurăm că din vară vom fi prezenți cu conceptul nostru și în Craiova, în ElectroPutere Mall”, a declarat Roxana Maftei, fondatoarea Farmacia Tei.

Printre mărcile prezente în ElectroPutere Mall se mai numără și Mango, Musette, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Calzedonia, BSB, Intersport sau C&A.

De la achiziția sa din 2016, Catinvest a dublat dimensiunea ElectroPutere Parc și continuă să investească în extinderea acestuia. Astfel, până la sfârșitul lui 2025, mallul va avea în jur de 99.000 mp spații de retail, 25.000 mp de birouri clasa A, plus un viitor apart-hotel de lux cu 60 de apartamente. Bugetul total de investiții depășește 60 de milioane de euro în următorii doi ani.

Grupul francez de real estate Catinvest, care deține și administrează ElectroPutere Parc, are în portofoliu alte câteva centre comerciale din România – galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța, precum și din Europa de Est – Auchan Savoya Park din Budapesta și Tesco Borska Pole din Plzen.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.