V7 Startup Studio intră în ansamblul Palas Iași cu un spațiu de coworking de 800 mp, cu extindere la 2.000 mp până la finalul anului viitor

V7 Startup Studio intră în ansamblul Palas Iași cu un spațiu de coworking de 800 mp, cu extindere la 2.000 mp până la finalul anului viitor

În al doilea trimestru al acestui an, în clădirea de birouri United Business Center 3 (UBC) din ansamblul Palas, dezvoltată de compania Iulius, V7 Startup Studio va inaugura un spațiu de coworking de 800 mp.

Potrivit dezvoltatorului Iulius, hub-ul se va extinde, până la sfârșitul anului viitor, la 2.000 mp. Accesul în spațiul de coworking se va realiza în baza unor abonamente flexibile. Compania este prezentă și în București pe piața spațiilor de lucru flexibile, adresându-se în special echipelor mici și medii, dar și freelancerilor.

Grupul Iulius deține cea mai mare suprafață office din Iași, în cadrul proiectului mixed-use Palas, care reunește o comunitate de business cu 70 de companii din tehnologie și automotive și 9.000 de angajați.

Proiectul celor de la V7 Startup Studio este structurat pentru a acomoda 90 de birouri, atât în zona open space, cât și în spații private, plus săli de întâlniri, de evenimente corporate, zone de relaxare și altele.

„Iașul nu numai că este unul dintre cele mai frumoase orașe din România, dar înregistrează o importantă creștere economică și o dezvoltare continuă a infrastructurii de business, în special în IT și industriile conexe”, a spus Miriam Constantin, owner V7 Startup Studio.

Rețeaua națională de birouri premium United Business Center, dezvoltată de grupul Iulius, include 15 clădiri de birouri clasa A, cu o suprafață totală de peste 242.000 mp, aflate în proiectele de regenerare urbană din Iași (8 clădiri – 75.600 mp), Timișoara (4 clădiri – 82.000 mp) și Cluj-Napoca (3 clădiri -28.000 mp).

În plus, în vecinătatea ansamblului mixed-use Palas, a fost inaugurat anul trecut proiectul Palas Campus (54.000 mp office și 6.000 mp retail), cea mai mare clădire de birouri clasa A din țară inaugurată în 2023.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.