Transilvania Construcții a finalizat TRC Park Bacău, o investiție de 15 milioane de euro

Transilvania Construcții a finalizat TRC Park Bacău, o investiție de 15 milioane de euro

Transilvania Construcții a finalizat recent construcția noului parc logistic din portofoliul său – TRC Park Bacău – proiect în care compania a investit peste 15 milioane de euro.

Parcul logistic are o suprafață de aproape 25.000 de mp și găzduiește companii din diverse industrii, printre care Interbrands Orbico, Sonoma Sportswear și Dona Logistica.

Amplasat în partea sudică a orașului Bacău și foarte aproape de aeroport, TRC Park Bacău reprezintă 10% din întreaga rețea de parcuri a companiei. Transilvania Construcții deține, în prezent, un portofoliu de spații de peste 250.000 de mp suprafață închiriabilă în care își desfășoară activitatea peste 300 de clienți din diferite sectoare de piață.

“Transilvania Construcții își continuă anul acesta planurile de expansiune, prin noi investiții și achiziții, dar și prin noi dezvoltări, împreună cu implementarea planului de investiții în generarea de energie verde în toate parcurile noastre, proiect început în cursul anului trecut”, spune Andrei Timofte, Director General al Transilvania Construcții.

Transilvania Construcții este un dezvoltator de spații logistice cu acționariat 100% românesc, iar proprietățile sale sunt localizate in-city sau la marginea orașelor principale din România și a rutelor principale de transport.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.