Brandul Lefties al grupului de fashion Inditex intră în Iulius Town din Timișoara

Brandul Lefties al grupului de fashion Inditex intră în Iulius Town din Timișoara

Brandul Lefties, parte a grupului spaniol Inditex, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, va intra în 2024 în Iulius Town Timișoara, unde închiriază 5.000 mp, anunță dezvoltatorul.

Inaugurarea magazinului Lefties din Timişoara vine în continuarea colaborării cu celelalte branduri ale grupului spaniol, care sunt prezente în toate cele cinci proiecte ale Iulius din țară.

Inaugurat în 2019, în urma unei investiții de peste 442 milioane de euro, Iulius Town este primul proiect mixed-use din vestul ţării şi are cea mai mare suprafaţă de retail din afara Capitalei, de peste 102.000 mp. Proiectul cuprinde 450 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, un hub office și altele.

„Anul 2024 va fi foarte dinamic în rețeaua Iulius. La Timișoara, vom avea două intrări majore și nu ne vom opri aici”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing la Iulius. Un alt mare retailer care intră anul acesta în cadrul proiectelor Iulius este Primark, cu 3.000 mp tot în Iulius Town din Timișoara.

Lefties a intrat pe piața locală în octombrie 2023, odată cu deschiderea Promenada Craiova, centrul comercial al NEPI Rockcastle și cel mai mare proiect de retail al anului trecut.

România este prima țară din Europa Centrală și de Est în care brandul este prezent.

Iulius Town Timișoara este, după Palas Iași, al doilea proiect de regenerare urbană dezvoltat de compania ieșeană. Inaugurat în 2019, în urma unei investiții de 442 de milioane de euro, realizată de Iulius şi Atterbury Europe, proiectul include atât cea mai mare suprafaţă de retail din afara Bucureştiului, cât şi cel mai extins hub de birouri din Vestul ţării.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.