Când se deschide Argeș Mall din Pitești, cei mai mare mall din județ

Când se deschide Argeș Mall din Pitești, cei mai mare mall din județ

Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, cu o vastă experiență în construcția și managementul centrelor comerciale, va deschide pe 25 aprilie Argeș Mall, marcând astfel inaugurarea celui mai mare și modern centru comercial din județ.

Cu o suprafață construită de peste 77.000 mp, desfășurată pe două etaje, și aproximativ 2.000 de locuri de parcare, centrul comercial va pune la dispoziția argeșenilor, pe lângă brandurile fashion mult așteptate în oraș, un hipermarket Carrefour modern, un loc de joacă de peste 600 mp, o sală de sport de aproximativ 1.000 mp, o zonă de luat masa generoasă, cu un design spectaculos de tip grădină interioară, de peste 3.500 mp și cu o capacitate de aproximativ 900 de locuri, precum și o terasă exterioară cu peste 250 de locuri cu panoramă către Lacul Prundu.

Valoarea investiției în centrul comercial ajunge la peste 100 milioane de euro, din care opt milioane de euro reprezintă investiția în infrastructură.

Prime Kapital este unui dintre cei mai mari investitori pe segmentul de retail din România. Împreună cu MAS plc, în cadrului unui parteneriat de tip joint-venture, dezvotlatorul investește preponderent în active de retail, proiecte rezidențiale atent selectate și, în funcție de oportunități, în alte segmente imobiliare.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.