Cristian Istratescu: “Prin Hubix Investment tintim mult peste 20% randament anual”

Cristian Istratescu: “Prin Hubix Investment tintim mult peste 20% randament anual”

Invitat in cadrul podcastului Imobiliarium, Cristian Istratescu (antreprenor, investitor in imobiliare si pe bursa) a vorbit despre planurile Hubix Investment pentru anul 2024.

Noi tintim mult peste 20% randamentul anual. Nu dorim sa setam niste asteptari prea inalte ci mai degraba “under promise and over deliver” pentru ca sa fie toata lumea fericita. A declarat Cristian Istratescu in cadrul podcastului.

Intrebat daca Hubix va ajunge sa aiba apartamente pentru inchiriere in portofoliu, acesta a declarat:

Dupa cum stim, inchirierile nu aduc randamente de 20%, scopul nostru fiind acesta. In momentul de fata avem 6 milioane de euro capital social. Cand vom ajunge sa avem peste 100 milioane de euro capital social, nu vom mai putea face acest flip atat de rapid, pentru ca nu ai de unde sa cumperi intr-un an atat de multe proprietati. Atunci fie vom construi, fie o parte din capital se va duce spre inchiriere, doar daca vom prinde super-deal-uri. Insa cu siguranta asta nu se va intampla in urmatorii 2-3 ani, poate chiar 5 ani.

Despre planurile de extindere in alte orase fata de Bucuresti sau Constanta, Cristian Istratescu a declarat ca Hubix Investment are in vedere extinderea in Cluj Napoca, Oradea, Timisoara si orase din Moldova.

Hubix Investment este o companie fondata de Bogdan Dinu (Chief Executive Officer), Cristian Istratescu (Chief Operating Officer) si Daniel Tudor (Chief Investment Officer), care a atras de la investitori privati un capital social de 6 milioane de euro. Prima investitie Hubix a fost facuta in Constanta la Tomis Villa Grand Resort, un resort de lux aflat in prima linie direct pe plaja.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.